Gymnaestrada 2018

Voimistelun Suomi Gymnaestrada – kesän
2018 kohokohta

Voimistelua ja viihtymistä, iloa ja riemua, tuttuja ja uusia kavereita.
Paljon mukavaa tekemistä, koettavaa ja nähtävää.
Lähde mukaan Turkuun 7. – 10.6. Voimistelun Suomi Gymnaestradaan.

Suomi Gymnaestrada -suurtapahtumaan odotetaan 10.000 osallistujaa, harrastajaa, kilpailijaa, huippua, ohjaaja, valmentajaa, huoltajaa. Sekä tuhansia katsojia. Ohjelmassa on näytöksiä ja kilpailuja, Voimistelupäivät ja Lumo, jumppaa ja kokeilupisteitä, unohtamatta monipuolista iltaohjelmaa.

Osallistujat tarvitsevat osallistujapassin. Valittavana on neljän päivän passeja ja päiväpasseja.
Lisäksi on mahdollista majoittua koululla tai hotellissa. Ateriapaketteja on tilattavissa 4 lounaan paketti tai 6 aterian paketti. Lue lisää http://gymnaestrada.fi/osallistujat.

Nurmon Jymyn Jumpparit on mukana tapahtumassa.
Olemme lähdössä mukaan aikuisten naisten kenttäohjelmaan ”Elämän voima”, jonka koreografian on tehnyt Riikka Virkajärvi-Johnson. Ohjelmassa on helpompi ja haastavampi rooli. Helpompi rooli soveltuu kenelle tahansa, haastavampi rooli sopii voimistelua jonkin verran harrastaneille.

Tyttöjen ohjelma on nimeltään Salaperäinen labyrintti. Se soveltuu joukkuevoimistelijoille, joilla on jo kilpailukokemusta, mutta myös aloittelijat ovat tervetulleita mukaan. Gymnaestradan nettisivulta löytyy traileri, jonka avulla voi tutustua kenttäohjelmiin.

Aikuisten kenttäohjelmia Nurmon Jymyn Jumppareissa ohjaa Marjo Perälä. Kenttäohjelmia aletaan harjoitella tammikuussa.

Alustavat ilmoittautumiset tapahtumaan tehdään jo syksyllä. Seuran ilmoittautumiset hoitaa seuran yhteyshenkilö Gymppi. Hotellimajoituksen varaaminen alkaa 2.10. ja seura tekee sen yhteisesti. Esiintymisvaatteet tilataan 15.11. mennessä.
Lisätietoa tapahtumasta saat seuran yhteyshenkilöltä Gympiltä, joka on:
Johanna Saarikoski johanna.a.saarikoski@seinajoki.fi puh. 050-3057564

Alla olevan Gymnaestrada linkin kautta löytyy ilmoittautumislomake:

Gymnaestrada 2018