Seuramme järjestää ensimmäisen kerran joukkuevoimistelun Kaupunki-Cupin ja Stara-aluetapahtuman Seinäjoen urheilutalolla 8-9.4.2017.

Nyt on avattu Kaupunki-Cup 8.4 ilmoittautuminen ja Stara-tapahtuman 9.4 ilmoittautumissivut!! Tervetuloa ilmoittautumaan!

 

Kaupunki Cup http://voimistelu.kisapalvelu.fi/njj_kaupunki_cup_201704/

Stara-aluetapahtuma http://voimistelu.kisapalvelu.fi/njj_stara_pohjanmaa_201704/

Hyvää mieltä!

Nurmon Jymy Jumppareitten joukkuevoimistelu Estelle V joukkue on ollut tekemässä hyvää.
10-12-vuotiaat joukkuevoimistelijat käyvät vierailulla Pihlakartanon hoivakodissa. Tällä kertaa asukkaat nauttivat kärrynpyörien, spagaattien ja siltojen lisäksi voimistelijoiden laulusta ja askartelivat heidän kanssaan ystävyysrannekorut. Tärkeintä nuorten ja vanhusten yhteisissä hetkissä on kiireetön yhdessäolo ja hyvä mieli.
(Lähde: Ilkka 30.10.2016 sivu 18)

Nurmon Jymy Jumpparit joukkuevoimistelujoukkue Estelle V kiittää yhteistyöyrityksiä Lähitapiolaa ja Eepeetä joukkueen tukemisesta. Kiitos myös Laatuaikaa vanhuksille tapahtumien järjestämisestä Attendo Pihlakartanossa.

img_2303
Kuvat Rea Leskinen


Nurmon Jymy Jumpparit jakoi käyttäjän 100 Tekoa Suomelle julkaisun.

Hienoa Avella Lux, Avella Emex ja Estelle V!!
... Näytä lisääNäytä Vähemmän

Teko nro 6 valmisteluun. Nurmon Jymyn jumppareiden joukkueet Avella Lux, Avella Emex ja Estelle V tulevat vierailemaan hoivakodeissa. Ohjelmassa on mm. esityksiä, laulua ja askartelua. 11.3. aloitetaan ja tavoitteena on, tietysti, vähintään 100 asukkaan kohtaaminen. Kiitos ja tervetuloa mukaan jumpparit! 👍

23 tuntia sitten

Avaa Facebookissa

Nurmon Jymy Jumpparit kiittää vuodesta 2016 kaikkia voimistelijoita, harrastajia, vanhempia, yhteistyötahoja ja sponsoreita. Samalla toivotamme kaikille vielä liikunnallisempaa vuotta 2017! ... Näytä lisääNäytä Vähemmän

2 kuukautta sitten

Avaa Facebookissa

Tunnelmia Nurmon Jymy Jumppareiden pikkujouluradalta Keski-Nurmon koululta 27.11.2016

ps. kiitos leipureille!
... Näytä lisääNäytä Vähemmän

3 kuukautta sitten