Tervetuloa Nurmon Jymy Jumppareitten kevätnäytökseen tiistaina 9.5.2017 klo 18.00 Nurmohallille. Liput 5€ alle kouluikäiset ilman. Kevätnäytöksessä esiintyy seuran harraste- ja kilparyhmät. Arpoja myös myynnissä. Tervetuloa!

Hyvää mieltä!

Nurmon Jymy Jumppareitten joukkuevoimistelu Estelle V joukkue on ollut tekemässä hyvää.
10-12-vuotiaat joukkuevoimistelijat käyvät vierailulla Pihlakartanon hoivakodissa. Tällä kertaa asukkaat nauttivat kärrynpyörien, spagaattien ja siltojen lisäksi voimistelijoiden laulusta ja askartelivat heidän kanssaan ystävyysrannekorut. Tärkeintä nuorten ja vanhusten yhteisissä hetkissä on kiireetön yhdessäolo ja hyvä mieli.
(Lähde: Ilkka 30.10.2016 sivu 18)

Nurmon Jymy Jumpparit joukkuevoimistelujoukkue Estelle V kiittää yhteistyöyrityksiä Lähitapiolaa ja Eepeetä joukkueen tukemisesta. Kiitos myös Laatuaikaa vanhuksille tapahtumien järjestämisestä Attendo Pihlakartanossa.

img_2303
Kuvat Rea Leskinen


Nurmon Jymy Jumpparit lisäsi uuden kuvan. ... Näytä lisääNäytä Vähemmän

2 päivää sitten

Avaa Facebookissa

Nurmon Jymy Jumpparit kiittää kaikkia voimistelijoita, ohjaajia, valmentajia, vanhempia, huoltajia ja tukijoita kaudesta 2016-2017. Elokuun alussa päivitetään nettiin ensi kauden aikataulut. Tervetuloa silloin mukaan niin vanhat kuin uudetkin voimistelijat! ... Näytä lisääNäytä Vähemmän

2 viikkoa sitten

Avaa Facebookissa